Khamis, November 03, 2011

PROMOSI 2012


Assalamualaikum dan salam sejahtera
1. Agak lama juga aku berdiam diri disebabkan kesibukkan yang melampau sehinggakan blog aku pun tak mampu untuk diupdate. Dengan beberapa bulan sahaja lagi untuk kita melangkah ke 2012, aku dengan sukacitanya mengumumkan promosi ekonomi bagi bakal-bakal pengantin yang ingin melangsungkan pada tahun 2012. Promosi ini khas untuk mereka yang ingin berjimat tetapi masih lagi ingin mendapatkan gambar yang istimewa dimajlis yang berbahagia. Dan ianya juga cover dari Akad Nikah, Sanding, Bertandang dan juga Outdoor Session. Semuanya shoot & burn.

2. Ni kalau di ikutkan bajet untuk rakyat la..hehe dah macam Bajet 2012. Tetapi bagi mereka yang masih mampu teradapat juga pakej yang termasuk dengan album. Pakej promosi ini hanya untuk SHOOT & BURN sahaja. Maksudnya saya shoot dan burn dalma DVD. Maknanya tiada album. Walaubagaimanapun aku tetap lagi memberikan 1 frame sebagai tanda kenangan. Bagi yang inginkan album, tambahan RM350 seunit sebagai kos design dan album.

So, siapa yang berminat atau maklumat lanjut boleh email aku atau call sahaja.
NASERIBRAHIM
0 1 9 7 7 0 3 0 6 6

Facebook Comments


0 ulasan:

Catat Komen