Khamis, Februari 17, 2011

Pantai Tanjung Leman


1. Banyak tempat menarik yang aku dapat lihat di kawasan Tanjung Leman ni...percutian secara tak sengaja telah membawa aku kesini. Isteri aku telah adakan kursus bagi jabatannya di sini, Jadi, aku tumpang sekaki la yer...

2. Terdapat beberapa lagi tempat yang menarik yang belum sempat aku upload gmabarnya...Padang lalang memang byk tumbuh di kawasan sana...pada mata aku ni pemandangan yang hebat sebab ianya seperti satu pemandangan ladang bijirin di luar negara....


3. Ok, tujuan sebanar aku just nak update blog aku yang dah bersawang ni..hehe

Assalamualaikum

NASERIBRAHIM
0 1 9 7 7 0 3 0 6 6

Facebook Comments


0 ulasan:

Catat Komen