Isnin, Mac 05, 2012

Hajar & Faizal | 4 Mac 2012 | Taman Botani, Sri Medan


Salam 1 Malaysia,

1. Kesempatan hari Ahad aku yang masih berada di Parit Raja cuba aku penuhkan dengan aktiviti berfaedah. Setelah selesai majlis perkahwinan hari sabtu, aku cuba merehatkan diri pada hari Ahad. Ternyata aku manfaatkan hari aku dengan tidur. hahaha dengan kata lain membadak.. Bila masuk tengahari terpikir siapa yang ada job yang boleh aku follow. Kebetulan, cikgu fotografi aku Rahmat Ali ada shoot satu majlis di Sri Medan. Dengan tak tahu malunya aku pun mengoferkan diri untuk shoot outdoor pada petang tu merangkap jalan2 la jugak...

2. Apa yang aku suka bila aku ikut Rahmat Ali ni adalah beliau tka pernha lokek ilmu dan sangat peramah. Senang cerita setiap ilmu aku tak payah tnaya 2 kali la kan.. Petang tu di Taman Botani, Sri medan boleh dikatakan amat ramai pengantin yang datang untuk shoot. Termasuk Izan Azri sahabat se UTHM aku. Apapun yang penting ilmu aku dgn abang Rahmat yang byk aku belajar..Walaupun dah byk kali ikut abang Rahmat ni, aku masih rasa banyak lagi rahsia yang masih belum dikongsikan. Takper pelan2 aku korek..

Ok, sedikit buah tangan untuk tatapan pengunjung sekalian...byk update kat FB sekarang...hehe...

NASERIRBAHIM
0 1 9 7 7 0 3 0 6 6 

Facebook Comments


0 ulasan:

Catat Komen