Khamis, Jun 14, 2012

Majlis Bertandang | Norfauziana & Zainizan | 3 Jun 2012 | Kampung Parit Bengkok, Bagan, Batu Pahat


 Assalamualaikum dan salam sejahtera,

1. Pertamanya rasanya agak lamabat entry kali ini untuk aku terbitkan. Yelah tiap2 minggu sibuk dgn tugasan perkahwinan yang perlu diselesaikan. Bila ada masa baru lah nak update. Alhamdulillah entri kali ini adalah bagi pasangan Zainizan & Norfauziana, pasangan yang sama bagi majlis perkahwinan di Kluang. Kali ni bagi majlis bertandang pula... Alhamdulillah majlis berjalan lancar dengan cuaca memihak kali ini kepada pasangan. 

2. Majlis berlangsung di Kampung Parit Bengkok, Bagan, Batu Pahat (yang pada asalnya ingat kat Parit Bengkok, Parit Raja)....Majlis bertemakan warna hitam dan putih manakala pakaian pengantin bertemakan warna kelabu. Sesi outdoor pula di lakukan di sekitar kawasan Sungai Balang Besar, yang pada aku tempat yang menarik untuk dilawati. Insyallah datnag lagi nak shoot landskap pula...

Akhir sekali, Selamat Pengantin Baru buat pasangan pengantin yang sangat sporting melayan kerenah aku. Korang memang best sebab sama cantik dan sama padan....Jangan serik yer...hehe

Sekian, terima kasih

NASERIBRAHIM
0 1 9 7 7 0 3 0 6 6

Facebook Comments


0 ulasan:

Catat Komen