Rabu, Oktober 20, 2010

Muzalifah & Halim


Assalaualaikum,

1. Untuk entry pertama ni rasanya elok la aku letakkan dari pasangan Muzalifah & Halim yang telah berlangsung pada 17 & 18 September 2010 seminggu selepas raya. Aku letakkan mereka pada entry pertama kerana aku tak berkesempatan untuk upkan di fotopages disebabkan masa dan kerenah fotopages yang susah.

2. Pasangan ni amat sporting dan amat seronok untuk di shoot sebab keduanya murah dengan senyuman. Terima kasih pada Keri yang membantu aku dalam menghidupkan suasana dan juga pemegang lampu denyar...hehe...thanks bro....Tak lupa jua pada En. Mustapha fotografer bagi Halim....Otai tu...dan juga kepada family pengantin yang amat2 sporting....korang memang havoc....

3. So Muza, lepas ni kita buat special session untuk buat outdoor pulak yer...harap2 senyuman tu dapat diteruskan dan keceriaan akan terus bersama...as i said to all my customer, Create Your Own Memorable Moment.......

Dah....nak tido dah.....


NASERIBRAHIM
0 1 9 7 7 0 3 0 6 6

Facebook Comments


0 ulasan:

Catat Komen